Drinkwatersysteem voor restaurants

Bent u op zoek naar een duurzame en luxe aanvulling voor uw restaurant? Aqua Pro biedt kwaliteitsvolle drinkwatersystemen voor restaurants, inclusief herbruikbare glazen flessen met uw logo. Verminder uw ecologische voetafdruk en voorzie uw gasten van verfrissend gefilterd water. Neem contact met ons op voor de beste prijzen.


Drinkwatersysteem voor uw restaurant: 7 voordelen voor duurzaamheid

Bent u het beu om voortdurend plastic wegwerpflessen voor de gasten van uw restaurant te kopen? Of bent u op zoek naar een manier om verfrissend gefilterd water aan te bieden aan uw personeel en klanten? Kijk dan niet verder dan Aqua Pro. Onze kwaliteitsvolle HORECA drinkwatersystemen zijn de perfecte oplossing voor elk restaurant dat waarde hecht aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Verlaag uw ecologische voetafdruk. | Aqua Pro Drinkwatersysteem voor restaurants

Als u onze drinkwatersystemen gebruikt, hebt u geen plastic wegwerpflessen meer nodig. Dit vermindert de ecologische voetafdruk van uw restaurant en helpt hulpbronnen te besparen. Het zijn de kleine stappen die een groot verschil maken in de strijd tegen klimaatverandering.

Bevorder een gezondere levensstijl

Wanneer u verfrissend gefilterd water aanbiedt aan uw personeel en gasten, bevordert u een gezondere levensstijl. Het bevordert de hydratatie en kan de verleiding om suikerrijke, calorierijke drankjes te kopen verminderen. Bovendien is gefilterd water vrij van verontreinigingen, waardoor het een schonere en gezondere optie is.

Beperk uw kosten

De aankoop van plastic wegwerpwaterflessen kan snel oplopen

zowel financieel als ecologisch. Door te investeren in een drinkwatersysteem van Aqua Pro kunt u uw kosten op lange termijn aanzienlijk verlagen. U hoeft geen plastic flessen meer te kopen en weg te gooien, en u kunt uw gasten zelfs herbruikbare glazen flessen aanbieden.

Een vleugje luxe

Het aanbieden van gekoeld plat of bruisend water uit een kwaliteitsvol drinkwatersysteem voegt een vleugje luxe toe aan uw restaurant. Uw gasten zullen dit vleugje luxe waarderen en het onderscheidt u van andere restaurants. Het is ook een geweldige manier om uw inzet voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid te tonen.

Personalisatie | Aqua Pro

Bij Aqua Pro bieden wij de aankoop van herbruikbare glazen flessen met het logo van uw restaurant. Dit is een fantastische manier om de ervaring voor uw gasten te personaliseren en het merk van uw restaurant verder te promoten. Het is een unieke touch die ze niet snel zullen vergeten.

Gemakkelijk te onderhouden

Onze drinkwatersystemen zijn gemakkelijk te onderhouden, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over extra werk of uitgebreid onderhoud. Wij bieden een regelmatige onderhoudsservice en kunnen eventuele problemen snel verhelpen. Bovendien worden al onze systemen getest om maximale kwaliteit en veiligheid te garanderen.

Flexibele prijzen

Bij Aqua Pro begrijpen we dat elk restaurant andere behoeften en budgetten heeft. Daarom bieden wij voor onze drinkwatersystemen zowel de aankoop- als huurmogelijkheden. Wij zoeken samen met u naar de beste prijsopties voor uw restaurant, zodat u uw gasten de best mogelijke ervaring kunt bieden.

 • Verminder uw ecologische voetafdruk en bevorder duurzaamheid
 • Bied uw gasten een gezondere levensstijl en schoon water
 • Verlaag uw kosten op de lange termijn
 • Voeg een vleugje luxe en personalisatie toe aan uw restaurant
 • Gemakkelijk te onderhouden en flexibele prijzen
 • Onderscheid u van andere restaurants en toon uw inzet voor duurzaamheid

Neem vandaag nog contact op met Aqua Pro voor meer informatie over de aankoop of huur van een drinkwatersysteem voor uw restaurant. Uw gasten en de planeet zullen u dankbaar zijn.

HORECA drinkwatersysteem

Drinkwatersysteem voor uw restaurant: 8 gezondheidsvoordelen voor uw klanten.

Als eigenaars van Aqua Pro weten wij hoe belangrijk het is voor restaurants om kwaliteitsvolle dranken aan te bieden aan hun klanten. Daarom bieden wij een uitzonderlijk drinkwatersysteem dat perfect is voor uw zaak. Ons systeem is ontworpen om uw klanten te voorzien van verfrissend, schoon water dat vrij is van verontreinigingen. In dit artikel lichten wij de gezondheidsvoordelen toe van de invoering van een drinkwatersysteem in uw restaurant.

Gezonder alternatief voor suikerhoudende dranken. | Aqua Pro

Wanneer u schoon en verfrissend water aanbiedt, hebben uw klanten een gezonder alternatief voor suikerhoudende dranken. Dit kan hen helpen een gezonde levensstijl aan te houden en hun suikerconsumptie te verminderen. Met ons drinkwatersysteem kunnen uw klanten hun dorst lessen zonder ongezonde dranken te gebruiken.

Moedigt hydratatie aan

Ons drinkwatersysteem stimuleert uw klanten om tijdens de maaltijd gehydrateerd te blijven. Dit kan uitdroging helpen voorkomen, een veel voorkomend probleem bij uit eten gaan. Met ons systeem hebben uw gasten tijdens de hele maaltijd toegang tot verfrissend, schoon water.

Moedigt klanten aan langer te blijven eten

Aqua Pro’s drinkwatersystemen zijn zo ontworpen dat ze perfect passen in de inrichting van uw restaurant. Wanneer u uw klanten verfrissend water aanbiedt, zullen zij eerder geneigd zijn langer te blijven en van hun verblijf in uw restaurant te genieten. Dit kan leiden tot hogere winsten en een grotere klanttevredenheid.

Drinkwatersysteem voor restaurants zijn kosteneffectief

De introductie van drinkwatersystemen in uw restaurant kan een kosteneffectieve oplossing zijn om uw klanten kwaliteitsvolle dranken aan te bieden. Door het elimineren van plastic flessen voor eenmalig gebruik kunt u op de lange termijn geld besparen. Onze systemen zijn kosteneffectief en ontworpen om in uw budget te passen.

Vermindert uw ecologische voetafdruk

Met ons drinkwatersysteem kunt u uw ecologische voetafdruk verkleinen doordat er geen plastic wegwerpflessen meer nodig zijn. Dit kan een milieuvriendelijk imago voor uw bedrijf bevorderen en uw klanten aanmoedigen om duurzame keuzes te maken. U kunt er trots op zijn dat u een positieve invloed heeft op het milieu.

Geeft uw restaurant een vleugje luxe

Onze drinkwatersystemen zijn ontworpen om uw restaurant een vleugje luxe te geven. Met de mogelijkheid om gekoeld stilstaand of bruisend water te serveren, zullen uw gasten zich verwend voelen. Dit kan hun eetervaring verbeteren en een blijvende positieve indruk van uw restaurant achterlaten.

Personalisatie

Bij Aqua Pro bieden wij u de mogelijkheid om onze herbruikbare glazen flessen te personaliseren. Zo kunt u uw restaurant promoten en uw naamsbekendheid vergroten. Wanneer u herbruikbare glazen flessen aanbiedt, biedt u uw klanten een milieuvriendelijk alternatief voor plastic flessen voor eenmalig gebruik.

Makkelijk te installeren en te onderhouden

Onze drinkwatersystemen zijn eenvoudig te installeren en te onderhouden. Wij werken met u samen om een oplossing op maat te ontwikkelen die perfect in uw restaurant past. Onze systemen zijn zo ontworpen dat ze minimaal onderhoud vergen, waardoor u tijd en geld bespaart.

 • Aqua Pro’s drinkwatersystemen bieden een gezonder alternatief voor suikerhoudende dranken, bevorderen hydratatie, moedigen gasten aan langer te blijven, zijn kosteneffectief, verminderen uw ecologische voetafdruk, voegen een vleugje luxe toe aan uw restaurant, kunnen worden gepersonaliseerd en zijn eenvoudig te installeren en te onderhouden.
 • Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze drinkwatersystemen en hoe wij u kunnen helpen het drankaanbod in uw restaurant te verbeteren.
drinkwatersysteem kantoor

Drinkwatersysteem voor uw restaurant: 5 mythes ontkracht.

Als eigenaars van Aqua Pro begrijpen wij het belang van kwaliteitsvol drinkwater voor bedrijven en instellingen. Onze drinkwatersystemen worden steeds populairder bij restauranthouders die hun gasten een milieuvriendelijk en gezonder alternatief voor flessenwater willen bieden. Er doen echter enkele mythes de ronde over drinkwatersystemen voor restaurants die wij graag uit de wereld helpen. Hier zijn vijf veel voorkomende mythes die wij ontkrachten:

Mythe #1 Drinkwatersystemen zijn duur

Veel restauranthouders gaan ervan uit dat een drinkwatersysteem een dure investering is. Dit is echter verre van de waarheid. Aqua Pro biedt zowel de aankoop- als huurmogelijkheden voor onze drinkwatersystemen, waardoor het voor elk restaurant betaalbaar is om zijn klanten van vers, gefilterd water te voorzien. Bovendien kan een investering in een drinkwatersysteem het restaurant op lange termijn geld besparen doordat er geen plastic wegwerpflessen meer nodig zijn.

Mythe #2 | Aqua Pro Drinkwatersystemen zijn moeilijk te installeren

Een andere mythe over drinkwatersystemen is dat ze moeilijk te installeren zijn. Het installatieproces is echter vrij eenvoudig en kan worden uitgevoerd door onze ervaren technici. Aqua Pro zorgt ervoor dat ons installatieproces efficiënt en eenvoudig verloopt, zodat restauranthouders in een mum van tijd verfrissend, gefilterd water aan hun klanten kunnen serveren.

Mythe #3 | Aqua Pro Drinkwatersystemen zijn moeilijk te onderhouden

Het onderhoud van een drinkwatersysteem is eenvoudiger dan de meeste restauranthouders denken. Onze watersystemen moeten alleen regelmatig worden schoongemaakt en af en toe moet het filter worden vervangen, wat onze technici voor u kunnen doen. Aqua Pro streeft naar een uitstekende klantenservice, dus restauranthouders kunnen op ons rekenen om hun drinkwatersysteem het hele jaar door in topconditie te houden.

Mythe #4 | Aqua Pro Drinkwatersystemen zijn alleen voor grote restaurants

Sommige restauranthouders denken dat drinkwatersystemen alleen nuttig zijn voor grote restaurants. Aqua Pro biedt echter drinkwatersystemen in verschillende maten om te voldoen aan de behoeften van elk restaurant, groot of klein. Ook kleinere restaurants en cafés kunnen profiteren van een drinkwatersysteem door hun klanten een gezonder en milieuvriendelijker alternatief voor flessenwater te bieden.

Myth #5 Drinkwatersystemen hebben een beperkte watervoorraad

Een van de meest voorkomende misvattingen over drinkwatersystemen is dat ze een beperkte watervoorraad hebben. Onze drinkwatersystemen zijn echter rechtstreeks aangesloten op de watervoorziening van het gebouw, wat betekent dat er een eindeloze voorraad vers, gefilterd water is. Dit is ideaal voor drukke restaurants die hun gasten onbeperkt drankjes willen aanbieden zonder zich zorgen te hoeven maken dat het water opraakt.

Kortom, het ontkrachten van deze veel voorkomende mythes over drinkwatersystemen voor restaurants bewijst dat het implementeren van een drinkwatersysteem een betaalbare en eenvoudige manier is om uw klanten te voorzien van vers, gefilterd water. Aqua Pro’s drinkwatersystemen bevorderen niet alleen een gezondere levensstijl, maar helpen ook de ecologische voetafdruk van uw restaurant te verkleinen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze drinkwatersystemen en hoe wij u kunnen helpen de eetervaring van uw gasten te verbeteren.

 • Aqua Pro biedt zowel de aankoop- als huurmogelijkheden voor drinkwatersystemen.
 • Installatie en onderhoud van onze drinkwatersystemen zijn eenvoudig en gemakkelijk.
 • De drinkwatersystemen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat ze voldoen aan de behoeften van elk restaurant.
 • Aqua Pro’s drinkwatersystemen worden rechtstreeks aangesloten op de watervoorziening van het gebouw, waardoor een eindeloze toevoer van vers, gefilterd water ontstaat.

Drinkwatersysteem voor restaurants