Drinkwatersysteem voor hotels – Aqua Pro

Drinkwatersysteem voor Hotels: 7 innovatieve functies die indruk zullen maken op uw gasten.

Bij Aqua Pro zijn we gepassioneerd over het leveren van kwaliteitsvol drinkwatersystemen voor bedrijven, waaronder hotels. Wij weten dat het serveren van verfrissend, gefilterd water dat vrij is van verontreinigingen en schadelijke stoffen cruciaal is om uw gasten een aangename en luxueuze ervaring te bezorgen. Wij zijn er trots op onze innovatieve drinkwatersystemen aan te bieden die niet alleen indruk maken op uw gasten, maar ook een gezondere levensstijl en milieuvriendelijke praktijken bevorderen.

Op maat gemaakt ontwerp | Aqua Pro

Wij bieden op maat gemaakte drinkwatersystemen voor hotels die kunnen worden aangepast aan het unieke ontwerp en decor van uw pand. Onze systemen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, zoals aanrecht of vrijstaand, en u kunt kiezen uit een reeks kleuren en afwerkingen. U kunt het systeem ook personaliseren met het logo of de letters van uw hotel.

Hoogwaardig filtersysteem

Onze drinkwatersystemen zijn uitgerust met een geavanceerd filtersysteem dat onzuiverheden en verontreinigingen verwijdert, zodat het drinkwater zuiver, fris en schoon blijft. Onze systemen maken gebruik van verschillende filters, waaronder actieve koolfilters, sedimentfilters en omgekeerde osmosesystemen, afhankelijk van uw specifieke eisen.

Opties voor gekoeld en koolzuurhoudend water.

Wij weten dat gasten verschillende voorkeuren hebben als het gaat om de temperatuur en het soort water dat zij drinken. Onze drinkwatersystemen voor hotels zijn verkrijgbaar met gekoeld en bruisend water, zodat uw gasten het water van hun voorkeur kunnen kiezen.

Makkelijk te installeren en te onderhouden | Aqua Pro

Onze drinkwatersystemen zijn eenvoudig te installeren en wij bieden een professionele installatieservice om het systeem zo snel mogelijk in gebruik te nemen. Onze systemen vereisen minimaal onderhoud. Wij zorgen voor regelmatig onderhoud en filtervervanging om het systeem optimaal te laten werken.

Kosteneffectief en milieuvriendelijk | Aqua Pro

Het gebruik van onze drinkwatersystemen voor hotels kan u op lange termijn geld besparen, omdat u geen wegwerpwaterflessen meer nodig hebt. Bovendien zijn onze systemen milieuvriendelijk, waardoor uw ecologische voetafdruk wordt verkleind en duurzame praktijken worden bevorderd.

Ruimtebesparend ontwerp

Onze drinkwatersystemen zijn ontworpen om zo min mogelijk ruimte in beslag te nemen en toch kwaliteitsvol drinkwater te leveren aan uw gasten. Wij weten dat de ruimte in hotels beperkt is, en onze systemen zijn compact en efficiënt ontworpen.

24/7 klantenservice

Wij zijn trots op onze uitzonderlijke klantenservice voor al onze klanten, inclusief hotels. Onze klantenservice is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar om al uw vragen of opmerkingen over het systeem te beantwoorden, en wij bieden permanente ondersteuning om ervoor te zorgen dat het systeem altijd optimaal werkt.

Bij Aqua Pro is het onze missie om kwaliteitsvolle drinkwatersystemen te leveren die voldoen aan de unieke behoeften van gemeenschapshotels. Met onze innovatieve functies kunt u indruk maken op uw gasten door hen verfrissend, gefilterd water te serveren dat vrij is van verontreinigingen en schadelijke stoffen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze drinkwatersystemen voor hotels en voor de beste prijzen.

 • Aangepast ontwerp dat past bij de esthetiek van uw hotel.
 • Kwaliteitsvol filtratiesysteem voor schoon, zuiver water
 • Gekoeld en bruisend water voor elke gast
 • Eenvoudig te installeren, te onderhouden en kostenbesparend
 • Compact en ruimtebesparend ontwerp
 • 24/7 klantenservice voor een zorgeloze werking
 • Milieuvriendelijke praktijken om uw ecologische voetafdruk te verkleinen.

Tip: Grondwater ontijzeren met de beste ontijzeraar in België.


Drinkwater Systeem voor Hotels: 6 kosteneffectieve voordelen die uw resultaat zullen verbeteren.

Bij Aqua Pro weten we dat hotels altijd op zoek zijn naar manieren om de service aan hun gasten te verbeteren en tegelijkertijd de kosten onder controle te houden. Daarom bieden wij een reeks premium drinkwatersystemen voor hotels die betaalbare luxe, ecologische duurzaamheid en een echt vleugje klasse voor uw gasten bieden.

Investeren in een drinkwatersysteem voor uw hotel kan op het eerste gezicht een onnodige uitgave lijken, maar de voordelen op lange termijn zullen zichzelf meer dan terugbetalen. Hier zijn de kosteneffectieve voordelen van Aqua Pro drinkwatersystemen voor hotels.

Verbeteren van de gastervaring

Onze drinkwatersystemen bieden gasten de voordelen van verfrissend, gefilterd water dat vrij is van verontreinigingen. Stelt u zich de reactie van uw gasten voor wanneer zij na een lange reis begroet worden met een gekoeld glas perfect bruisend of plat water. Een subtiel vleugje verfijning kan zeer goed vallen bij uw gasten en hen een blijvende indruk geven van uw hotel.

Kosteffectieve oplossing

Aqua Pro’s drinkwatersystemen zijn een kosteneffectieve oplossing voor het aanbieden van gebotteld water aan uw hotelgasten. Door uw gasten te voorzien van kwaliteitsvol gefilterd water, elimineert u de noodzaak om grote hoeveelheden flessen water aan te schaffen en op te slaan, terwijl u uw totale ecologische voetafdruk verkleint.

Milieuvriendelijke optie

Door plastic flessen voor eenmalig gebruik te elimineren en het gebruik van hervulbare glazen flessen aan te moedigen, biedt het drinkwatersysteem van Aqua Pro een duurzame oplossing voor uw hotel. Door de impact van uw hotel op het milieu te verminderen, kunt u sociaal bewuste gasten aantrekken die de voorkeur geven aan groene hotelopties.

Optimale hygiëne en reinheid

Onze drinkwatersystemen zijn ontworpen met het oog op optimale hygiëne en reinheid. Dit zorgt ervoor dat de uitloop en het systeem altijd schoon en gemakkelijk te gebruiken zijn. Dit bevordert een schone en veilige omgeving voor uw hotelgasten. Ons systeem zorgt ook voor een hoge hygiënestandaard, aangezien u geen grote hoeveelheden flessenwater hoeft te hanteren of te reinigen.

Geen grenzen aan het aanbod | Aqua Pro

Met Aqua Pro hoeft u zich geen zorgen te maken over een tekort aan water in uw hotel. Onze drinkwatersystemen zorgen voor een constante toevoer van vers, gefilterd water die veel efficiënter is dan traditionele waterdistributiesystemen. Hierdoor hoeft u de watervoorraad van uw hotel niet voortdurend aan te vullen en bij te vullen.

Professionele service en ondersteuning

Bij Aqua Pro zorgen we voor professionele installatie, service en onderhoud van al onze drinkwatersystemen, zodat de apparatuur van uw hotel in onberispelijke staat blijft. Dit betekent ook dat eventuele problemen met uw systeem snel kunnen worden verholpen, zodat u en uw gasten tevreden blijven.

Kortom, investeren in een Aqua Pro drinkwatersysteem voor uw hotel zal niet alleen leiden tot een verbeterde gastervaring, maar zal ook uw uitgaven en uw ecologische voetafdruk aanzienlijk verminderen en een vleugje luxe aan uw hotel toevoegen. Aqua Pro is de perfecte partner voor al uw behoeften op het gebied van hotelwatersystemen.

 • Verbeter de ervaring van uw gasten met kwaliteitsvol gefilterd water
 • Kosteneffectieve oplossing voor de aanbieding van flessenwater
 • Milieuvriendelijk alternatief voor plastic wegwerpflessen
 • Geen beperkingen op de drinkwatervoorziening
 • Professionele installatie, onderhoud en service.

Tip: een IZI Cool airco kopen | IZI Cool.


Drinkwater Systeem voor hotels: 8 milieuvriendelijke voordelen die u helpen het milieu te beschermen

Bij Aqua Pro begrijpen we het belang van kwaliteitsvol drinkwater voor bedrijven en horecazaken in de gemeenschap. Wij geloven dat toegang tot schoon drinkwater een fundamenteel mensenrecht is, en wij zetten ons in om schoon drinkwater voor iedereen toegankelijk te maken en tegelijkertijd onze ecologische voetafdruk te verkleinen. In dit artikel gaan we in op de voordelen van het gebruik van onze drinkwatersystemen voor gemeenschapshotels.

Verminder plastic afval

Het gebruik van plastic flessen voor eenmalig gebruik draagt aanzienlijk bij aan het plastic afval dat in onze oceanen en op stortplaatsen terechtkomt. Met Aqua Pro’s drinkwatersystemen kunt u uw hotelgasten een duurzaam alternatief bieden voor water in flessen. Onze systemen maken plastic flessen voor eenmalig gebruik overbodig, verminderen het plastic afval en helpen het milieu te beschermen.

Bevorder een gezondere levensstijl

Water drinken is belangrijk voor onze gezondheid en ons welzijn. Uw gasten verfrissend, gefilterd water aanbieden dat vrij is van verontreinigingen is een geweldige manier om een gezondere levensstijl te bevorderen. Met onze drinkwatersystemen kunt u uw gasten voorzien van schoon, verfrissend water dat hen gehydrateerd en energiek houdt tijdens hun verblijf.

Verbeter de klantervaring

Door uw gasten te voorzien van kwaliteitsvol drinkwater kunt u hun algehele ervaring in uw hotel verbeteren. Onze drinkwatersystemen voorzien uw gasten van gekoeld water met of zonder koolzuur, wat een vleugje luxe toevoegt.

Bespaar geld | Aqua Pro

Onze drinkwatersystemen voor hotels kunnen u op lange termijn ook geld besparen. Door plastic waterflessen te elimineren, kunt u de kosten van uw hotel verlagen en de kosten voor afvalverwerking verminderen.

Verhoog uw naamsbekendheid

Onze drinkwatersystemen bieden u de mogelijkheid om de glazen flessen te personaliseren met het logo van uw hotel. Dit is een geweldige manier om uw naamsbekendheid te vergroten en een blijvende indruk achter te laten bij uw gasten.

Lage koolstofvoetafdruk | Aqua Pro

Onze drinkwatersystemen zijn milieuvriendelijk, en door ze te gebruiken kunt u de ecologische voetafdruk van uw hotel aanzienlijk verminderen. Doordat u geen plastic wegwerpflessen meer nodig hebt, helpt u uw afhankelijkheid van fossiele brandstoffen te verminderen en verlaagt u de uitstoot van broeikasgassen door uw hotel.

Oplossingen op maat

Bij Aqua Pro bieden we een drinkwatersysteem op maat dat voldoet aan de specifieke behoeften van uw hotel. Wij werken nauw samen met onze klanten om drinkwatersystemen te ontwerpen en te installeren die zijn afgestemd op hun specifieke behoeften.

Probleemloze service

Wij weten dat het runnen van een hotel stressvol en veeleisend kan zijn. Daarom bieden wij onze klanten probleemloze service, van installatie en onderhoud tot reparatie en vervanging. Wij zorgen ervoor dat uw drinkwatersysteem soepel blijft werken, zodat u zich kunt richten op het bieden van een uitzonderlijke ervaring voor uw gasten.

 • Verminder plastic afval en verlaag uw ecologische voetafdruk door plastic flessen voor eenmalig gebruik te elimineren.
 • Verbeter de klantervaring door gekoeld stilstaand of bruisend water aan te bieden dat een vleugje luxe toevoegt aan uw verblijf.
 • Bespaar op lange termijn geld door de afvalverwerkingskosten te verminderen.
 • Vergroot uw merkbekendheid door de glazen flessen te personaliseren met het logo van uw hotel.
 • Aanpasbare oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van uw hotel.
 • Probleemloze service van installatie tot onderhoud en reparatie.
 • Bevorder een gezondere levensstijl door uw gasten verfrissend, gefilterd water aan te bieden dat vrij is van onzuiverheden.
 • Help het milieu te beschermen en de uitstoot van broeikasgassen te verminderen.
 • Neem vandaag nog contact op met Aqua Pro voor meer informatie over onze drinkwatersystemen voor hotels en hoe deze uw bedrijf en het milieu ten goede kunnen komen.


  drinkwatersysteem